sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella

Ongelma on talvi. Ja kylmä. Haaveilen alituisesti asuvani maassa, jossa ei ole kylmä. Onhan talvessa hetkensä, mutta Suomessa se on vaan liian pitkä. Enkä osaa varmastikaan arvostaa hyviä puolia, joita tässä maassa on. Olisi tärkeää, että katsoisin asiaa kauempaa. Varmasti olisi :-)

Aloitin syksyllä 2013 opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Ensimmäisenä opiskelupäivänä sain kuulla,  että myös aikauisopiskelijat voivat lähteä lyhyeen, kolmen kuukauden vaihtoon. Otin heti tilaisuudesta kiinni!

Nyt on tammikuun 2014 puoliväli. Asia on edennyt hyvin hitaasti. Tähtäimenä on Italia tai Espanja. Italiassa Milanon pohjoispuolella oleva pieni kaupunki tai Espanjassa Valencian yliopisto. Jälkimmäinen kiinnostaa useammastakin syystä enemmän. 

Tällä hetkellä odotamme koulun kanssa tietoa syksyn kursseista. Ja sitä, että saavat master-tason sopimukset kuntoon. Barcelorit vaihtaa enemmän, masterit vähemmän. Taidan siis olla kyseisiin paikoinen koulustani ensimmäinen master-vaihtaja.

Nyt näyttää, että homma toteuisi.

Paitsi pomoni ei vielä tiedä. Joskus vihjaisin, mutta uskon, että siitä ei jäänyt muistijälkeä. Tulevalla viikolla täytyy asia ottaa esiin. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti