tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tukihakemus lähetetty

Aikuisopintoraha ei ole mitenkään verrattavissa oman opiskeluajan tukiin. Aikuinen saa ansiosidonnaista, joten sillähän jopa pärjää. Varsinkin, kun etukäteen asiasta tietää ja pistää hieman säästöön etukäteen.

Tukihakemus on lähetetty ja viiden viikon jonoa povaavat. Nelisen viikkoa on odotusaikaa jäljellä. Eipä siinä mitään estettä pitäisi olla. Silti sitä odottaa, että mitähän sanovat.

Asuntohommaa odotan innokkaana. Ystävät Espanjassa haluavat tutkia markkinoita ja hieman kysellä. Eiköhän sieltäkin ala lähiviikkoina kuulumaan.

Koira on lähdössä mukaan. Sellainen joka ei ole ennen lentänyt. Joutuu vielä kokonsa vuoksi ruumaan. Kerta se on sitten ensimmäinenkin. Kuljetuskoppa-asiaa pitää vaan ajoissa alkaa selvittää. Toivottavasti jostain löytyisi sellainen lainaan tai vuokralle. Pitää tyyppi etukäteen siihen totuttaa eli elokuun alussa olisi hyvä kopin muuttaa olohuoneeseen.

Joka päivä reissua tulee mietittyä ja aikaa tuntuu vielä olevan paljon. Tosin. Kolme ja puoli viikkoa kesälomaan. Kesälomaa neljä viikkoa. Sitten neljä viikkoa töitä ja menoks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti