sunnuntai 31. elokuuta 2014

Primero dia

Ensimmäinen päivä alkaa olla takana. Istun Hannan ja Jessin takapihalla bikineissä klo 20:40. Viinilasi edessä ja naputan konetta.

Hanna ja Vincent oli meitä vastassa lentokentällä ja eipä ole Malagan kenttä ollut aiemmin niin ruuhkainen kuin tänään. Vilja tuli hihnaa pitkin, kun olin jo matkalaukut siitä napannut. Aukosta ilmestyi boksi, jossa istui hyvin kiinnostuneen ja rauhallisen näköinen otus. Mistään hädästä ei ollut tietoakaan. Lentokoneen vierustoveripariskunta auttoi Viljan bokseineen alas hihnalta.

Meillä oli puolen tunnin pikapyrähdys kotona ja lähdimme kohti koiratarhaa. Hannan ystäväpariskunta oli noutamassa koiraa itselleen ja olimme mukana. Samalla reissulla käytiin tallilla moikkaamassa Hannan Alfis, mun suosikki Panttera sekä muut heposet.

Sieltä kurvattiin kotiin ja bikinit päälle. Uima-alas houkutti siinä vaiheessa sekä ihmiset että koirat veteen. Vilja oppi samantien hyppäämään sinne ja kiipeämään portaat ylös altaasta. Viksu koira. Siinä oli sirkusta hetkeksi, kun koirat ja 3-vuotias polskuttivat altaassa. Varmasti toistuukin ja siitäkin on kuvamateriaalia joltain toiselta kertaa tulossa. Nyt vaan Viljan hieno polskuttelu altaassa.
Eikä me ilman erikoisohjelmaa selvitty. Tässä lähellä kiertelee muutama koditon koira. Huomattiin alkuillasta, että joku haukkuu 100 metrin päässä pusikossa. Hanna lähti selvittämään tilannetta ja pusikossa oli koira kiinnitettynä ketjulla kiven alle. Ruoalla Hanna pääsi lähellä ja mä katsoin toisesta suunnasta, miten koira reagoi. Koira suhtautui hyvin ihmisiin ja Hanna sai koiran irti. Joku oli jättänyt koiran tarkoituksella sinne. Surullista. Otimme koiran ja toimme syömään ja juomaan. Samalla kovasti pohtien, mitäs sitten. Koiruus oli todella suloinen ja pahaa kyllä teki. Lopulta koira ratkaisi ainakin tämänhetkisen tilanteen poistumalla pihalta aidan ali. Jännä nähdä, ilmestyykö tänne joku hetki  ja mietintä sen kohtalosta alkaa uudelleen.
Hieman alkaa tuntua se 3:30 herääminen. Aikaisin siis nukkumaan. Huomenna aamusta on edessä avainten haku ja omaan Espanjankotiin tutustuminen. Katsotaan, miten nopeasti espanjalainen nettiliittymä on sitten käytössä seuraavia postauksia ajatellen :-)

Mutta ekat fiilikset. Tänne tuleminen ja vielä Viljan kanssa oli kyllä paras idea ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti