maanantai 15. joulukuuta 2014

Kuukauden toinen muutto

Nyt on takana kuukauden sisällä toinen muutto. Ihana ystäväjoukko oli lauantaina painimassa muuttokuorman kanssa. Uskomattoman tehokas porukka sai kaiken kasaan muutamassa tunnissa mun huitoessa vieressä kepin kanssa ja huutaen "mitä mä voin tehdä!?"

Koti 63,5 neliötä pakattiin alle 4 neliön varastoon Tikkurilan Pelicans varastoon. Tällä hetkellä vaan pelkkiä kehuja paikasta. Ihanan siistiä ja hintaneuvottelutkin meni loistavasti. Lisäksi heiltä saa ostettua edullisesti kaikkea pakkaamiseen tarvittavia materiaaleja. Pelicans antaa myös muuttokärryn ilmaiseksi lainaksi koko viikonlopun ajaksi. Varastolla on käytössä erilaisia kärryjä tavaran siirtoa helpottamaan. Muuttoautonkin saa ajettua sisätilaan, joka tähän aikaan vuodesta on erinomaista.

Päivän pahin takaisku oli, että ihminen, joka FB:n kirppisryhmässä oli omilla sanoilla luvannut noutaa ilmaisen sängyn ei ollenkaan ollutkaan ymmärtänyt, että sänky pitää noutaa. Oli jotenkin kuvitellut, että me viemme sen. Vaikka ilmoituksessa lukee "nouto 13.12. mennessä" sekä säilössä olevasta keskustelustammekin sen saa selville. No, jotkut ihmiset vaan käyttävät toisiaan hyväkseen. Lopulta hakivat sängyn, jättämällä kuitenkin auton ruopimaan etupihan nurmikon rullalle. Jotkut vaan kehtaavat.

Mutta takaisin siis upeasti sujuneeseen muuttoon. Olin varannus alle neljän neliön varaston, jossa korkeus on kuitenkin lähes 3 metriä. Varaston täyttäminen oli kuin tetris-peli. Usko kyllä itseltäkin meinasi loppua, kun varaston eteen oli kannettu kaikki muuttolaatikot. Kuitenkin hyvällä suunnittelulla ja erinomaisella tavaroiden järjestämisellä lopulta kaikki mahtuivat varastoon ja vieläkin jäi hieman tilaa.

Varasto-tetris ei sitten lainkaan mittakaavassa, mitat
kyllä piti paikkansa.


Ei tullut haikeus näillä keleillä vanhaa
kotia kohden.  Reippaa muuttomuurahaiset
työssään. 
Tyyllikkäämmin ei enää varastoa voi pakata.

Ja tilaa jäi! 


Kuten ystäväni sanoi "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty". Iso kiitos edelleen muuttajille ja hengessä mukana eläneille.

Tällä hetkellä on siis vaihdettu osoite Puumalaan kuukauden ajaksi. Sitten taas vaihdetaan parempaan ja suunnataan Espanjan lämpöön. Sitä tässä jo kaipaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti