torstai 1. tammikuuta 2015

Vielä Suomessa

Huh, puolitoista viikkoa vielä reissun alkuun. Melkein viisi viikkoa takana. Koko ajan tunne, että tulisipa 12.1. äkkiä. Ajatus täällä olemisesta pidempään ei vaan nyt toimi :-)

Muutamia käytännönasioita olen pistänyt järjestykseen.

Pankkiin on soitettu ja aktivoitu nettipankkitunnarit. Pitää pistää rahasiirto menemään, että voi vuokran maksaa, kun perille pääsee.

Välittäjäkin ilmoitti eilen, että kaikki sopimuksen kanssa kunnossa ja paparit on allekirjoitettu kuten olemme sopineet.

Tänään vuokrasin auton ensimmäisiksi päiviksi. Otin ensin isomman, koska roudattavaa on paljon. Sitten käyn vaihtamassa pienempää = halvempaan. Kaikesta oppii. Saavun about keskiyöllä Malagaan, joten joudun maksamaan extraa yönoudosta. Joka on auton vuokraan nähden about kaksinkertainen kulu. Vielä voisi perua, mitään ei ole maksettu. Mutta siitä se säätö vasta alkaa. Ensin joku noutaisi kentältä ja veisi taas aamulla aikaisin heti takaisin. Ei mitään järkeä. Eli maksan kiltisti myöhäisen noudon ja olen seuraavan kerran fiksumpi, kun buukkaan lentoa. Lento tosin oli niin halpa, että menkööt ns. matkakuluihin :-)

Vielä pitää aktivoida puhelin ja netti ennen lähtöä.

Ja äiti on luvannut heittää kentälle. Lento on vasta kahdeksalta illalla, joten Puumalastakin ehtii hyvin kentälle. Tosin, viimeistään neljältä pitää olla jo Malmin sairaalassa palauttamassa kyynärsauvat, kun nekin joutui Puumalaan aluksi tulemaan.

Ihanaa, että täällä on kaikki sujunut tähän asti leppoisasti. Edessä vielä muutama hieronta, paljon ruoanlaittoa sekä Imatran visiitti, että voi ostaa Suomiviemiset Espanjaan (puurojauhoa, jotain mausteita, karkkia...).

On varmasti hieno vuosi edessä. Aika mahtavaa, kaikki kortit on auki. Vielä ei ole mitään tietoa, missä tulen asumaan 1.9.2015 Jännää!

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti