torstai 29. tammikuuta 2015

Tervetuloa meille! Bienvenidos a casa!

Täällä on vihdoin saatu tavaroita paikoilleen niin, että pystyy kuvia napsimaan. Täällä asunnot vuokrataan harvoja poikkeuksia lukuunottamatta aina kalustettuna. Asuntoihin kuuluu myös tykötarvikkeet kuten astiat ja petivaatteet. Kuitenkin jotain asioita haluaa laittaa oman näköisäksi vaikka osasta joutuu tekemään kompromissejä.

Koska toivotan teidät tervetulleeksi tutustumaan kotiini, kierros aloitetaan tietenkin eteisestä. Tässä vielä kotiovi, joka jo aiemmassa postauksessa onkin näytetty. Koti sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa eli helppo liikustella. Myös varkaiden. Siksi asumme kaltereiden takana. Ja varashälyttimen takana. Ja turvalukon takana.

Ensimmäisenä päivänä hankin pelargoniat ikkunalle. Se tekee jo kodikkaaksi. Vielä pitää tätä sisäänkäyntiä koristella. Kuramattoa ja jotain kasveja täytyy tuota. Mun ohi tästä ei kuljeta, joten kiva pistää jotain nättiä.

Bienvenidos!

Tässä on eteiseni sisältäpäin. Seinällä roikkuu metallinen ihan ok koriste. Saa siinä roikkua. Eteisen säilytystilaa ei ole, joten kaikki on vähän esillä. Onneksi takkikausi on lyhyt ja takit voi pian piilottaa komeroon.

Kengille hankin piene korin. Isot kengät päätyvät myös varastoon, kun niitä ei tarvita. Siis kumisaappaat ja nilkkurit.

Hyvin kätevää on muuttaa tammikuussa, koska on ta-daaa alennusmyynnit. Kaikki oli about puoleen hintaan, joten ihan kiva sisustaa. Tuollaisen tähtimaton hankin sekä eteiseen, että keittiöön. Lattiat ovat näin talvella tosi kylmät, joten kivempi, että mattoja on vähän. Tuosta ovesta astutaan keittiöön.

Eteinen, johon meillä ensin astutaan.

Sitten sama eteinen muutamaa metriä syvemmältä kotoa. Eteinen on siis aika pitkä. Se päätyy hieman leveämpään tilaana, johon mahtuu senkki ja sen iso peili. Kivasti avartaa tuo peili. Kalusteet täällä on puisia, hieman krumeluureja. Ei ihan omaa makua, mutta voisi olla todella paljon pahemmat. Onneksi ovat vaaleat. Lipasto on täynnä astioita eli omia tavaroita sinne ei juuri mahdu. Muutamaan laatikkoon onneksi kyllä. Kello on väärässä ajassa. Patteri loppunut. Patteripesä irroitetaan pienellä ruuvimeisselillä, mitä ei tietenkään ole. Kätevää.

Pienen puunorsun jätin senkille, muut kivat värikkäät koristelautaset keräsin talteen pölyyntymästä. Espanjalainen tyyli on hieman runsaampi kuin meidän :-)

Tästä sitä startataan pihalle.

Eteiseni odottaa vieraiden askeleita. Ihanaa, että neljä vierailijaa tai seuruetta on jo lentoja buukannut. Niin mahtavaa!

2 kommenttia: