maanantai 26. tammikuuta 2015

Sunnuntain aamukävely

Täältä vuorelta, 140 metriä merenpinnasta, on viiden kilometrin matka La Calan rantaan. Viime syksynä rakennettiin La Calan rannalta alkava kävelytie, joka seuraa rantaviivaa kuuden kilometrin matkan kohti Marbellaan. Sitä on tarkoitus jatkaa pidemmällekin. Se mahdollistaa ihmisten lenkkilyn rantaviivaa myöden. Aiemmin siellä pääsi kävelemään ainoastaan hiekkaa pitkin ja välillä ranta on kivikkoinen. Kävelevät ihmiset tykkäävät, rantatalojen asukkaat eivät niinkään. Ovat saaneet meren ja talon väliin liudan lenkkeilijöitä.

Tästä se lähtee, kivasti viitat, että näkee kilometrimäärät.


Ensin nautiskeltiin hieman rannasta.Käytiin Viljan kanssa testaamassa kävelytie. Tie on ehkä vähän hassu nimitys, se on nimittäin tehty puusta. Todella mukava kyllä kävellä. Oikeastaan sitä kävelee laiturilla.

Laiturikävelyä, ihmiset katosivat sopivasti.

Pieni poseeraushetki.
Mijasin rannoille, siis mitä kuntaa La Calankin on, saa koiria viedä off-season aikana. Eli nyt. Eli about lokakuusta maaliskuun loppuun. Ja me kyllä otamme siitä kaiken irti. Vesi oli kyllä vielä kylmää koirallekin. Vilja kyllä tapansa mukaan ui käsipohjaa :-D

Noutajan käsipohjauinti.

Seikkailijanoutaja.

Kaverinkin löytyi hetkeksi juoksemaan.

Kuvat kyllä huijaa, ihmisiä oli paljon liikkeellä. Me starttasimme jo puolen yhdentoista aikaan, jolloin oli vielä aika rauhallista. Kahden tunnin kävelyn jälkeen porukkaa alkoi olla paljon. Ensimmäisiä lämpimiä päivä,  jolloin toppaliivikin jouti jo päältä pois.

Paluumatkalla kohti La Calaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti