tiistai 2. kesäkuuta 2015

Correos eli postihärdelliä

Tuli testattua Espanjan postin toimivuutta. Oikeasti en hauku sitä, koska muille ihmisille kyllä toimii, mulla vaan hieman huono tuuri. Muut saavat tilauksen kolmessa päivässä, minun tilaus palautetaan lähtettäjälle. Näin se vaan menee :-D

Tilasin Viljalle ruokaa eläinkaupasta, joka on ihan kansainvälinen ketju. Hyväksi ja nopeaksi todettu. Samalla piti tulla kaksi samanlaista ruokakuppia koiraperheelleni.

Muutaman viikon odottelin, ihmettelin ja seurasin toimintaa sekä postin nettisivuilta että aplikaatiosta. Näin, että homma on toimitusprosessissa. Sain myös sähköpostin, että posti on lakkoillut, että sori.

Eilen sitten aloin oikeasti ihmetellä, koska Vilja on tarpeeksi syönyt Mercadonan ruokaa. Jouduin jo Hannalta varastamaan ruokaa lainaan. Laitoin viestin Correos Facebookin kautta. Pirulainen sentään. Vastasivat vartissa takaisin! Hienoa! Olivat lähettäneet lähetyksen takaisin, koska en koskaan noutanut lähetystä postista.  He siis tuovat automaattisesti kotiin ja jos ei ole ketään kotona, vievät paketin postikonttorille. No enpä ole ollut kotona. No enpä noutanut, kun lappua ei kuulunut. Tiedän, että lappu tulee postilaatikkoon. No, eipä sitten tällä kertaa tullut.

Espanjankielistä asiakaspalvelua :-)


Sitten viestiä taas Facebookin kautta lähettäjävirmalle Zooplussalle. He vastasivat tunnin sisällä! Mahtista! Vastasivat, että ota yhteyttä asiakaspalveluun linkin kautta. Sanoin, että olin jo ottanut ja odotan viestiä. Vastasivat taas tunnin päästä, että homma ok. Haluanko, että palautetaan rahat vai lähettävätkö uudelleen. No toki uudelleen!

Vaikka metsään meni, asiakaspalvelulle täydet pisteen. Ei ole mañana meininki näissä asioissa. Ihan loistavaa! Vahingosta viisastuneena, tilasin tämän uuden lähetyksen työosoitteeseen :-D

2 kommenttia:

  1. Jokos koirat saivat uudet kupit? Miten olet viihtynyt uudessa työpaikassa? Onko työolot ja palkkaus Suomen luokkaa?
    Rapsutuksia koiruleille!!!!

    VastaaPoista
  2. Vihdoin saivat perjantaina! Kirjoittelinkin eilen sopivasti hieman uudesta työstä. Lisää tulossa, aika meinaa vaan olla tiukilla :-) Koiruudet kiittää rapsutuksista!

    VastaaPoista