torstai 14. toukokuuta 2015

Terra di Siena

Juu, en mennyt Italiaan välillä vaikka vähän otsikko Italialta vaikuttaa. Jo syksyllä surffailin kultaisten noutajien nettisivustoja. Päädyin espanjalaiselle noutajayhdistyssivulle. Sieltä taas kultaisten noutajien kasvattajalistalle. Katsoin, että onpa kiva nimi Terra di Siena ja klikkasin. Kas kummaa, kasvattaja asuu samalla kylällä, johon tammikuussa muutan. Kohtalo?

Talvella ja keväällä tapasimme sovitusti koirarannalla ja kävin tutustumassa hänen kotiin ja kenneliin. Karvin kennelistäkin kuulin ihan hyvää kasvattajasta tai ainakin vinkkiä siitä.


Kasaantuvat noutajat.

























Viikko sitten kävin taas kyläilemässä ja katsomassa ihania neljä viikkoisia pentuja. Voi sitä tuhinaa, kun niitä yhteensä vipelti 12 kappaletta. Ja muuten siellä juoksentelee 13 isoa kultaista noutajaa ja yksi pelastettu galgo. Eli hylätty ratavinttikoira. Hyvä noutajien juoksuttaja.

Nöf nöf pikkutyttö.

Hymynaama syö kinttua.

Pikkukasa.

Unikasa.
































































































Aivan ihana paikka! Koirilla iso piha juoksettavana. Niiiiiin kaunis espanjalainen talo. Niiiin mukavat ihmiset. Ja koirat niin trimmissä, toisin kuin joku karvakasa. Ja ihana saada täältä kultsuystäviä!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania.,.ottaisin koko kopallisen ��
    Lennähdin kaverien kanssa Barcelonaan, mutta täytyy ensin torkahtaa ja huomenna siirtyä perrojen tarkkailemiseen. Öitä!

    VastaaPoista