tiistai 6. lokakuuta 2015

Freelancer elämää, luonnonkosmetiikkaa Mia Höytö Cosmeticsin kanssa

Kun vaan luottaa elämään ja antaa sen viedä, voi tulla upeita tilausuuksia eteen. Kun asioilla on tapana järjestyä ja luottaa vaan, pitää suunsa ja korvansa auki, ja on rohkea, eteen saattaa tulla hienoja juttuja.

Muutaman hienon yhteensattuman vuoksi ja huippuajoituksen tullessa kyseeseen, eteeni tuli aivan upea tilaisuus alkaa työskentelemään upean, rohkean ja osaavan Mia Höydön kanssa. Mia kehittää omassa yrityksessään laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Uskomaton tarina, miten nuori nainen omasta innostukessaan lähtee tekemään jotain omaa. Ja miten upeasti onnistunut ja miten onnekas minä saan olla, kun pääsen häntä auttamaan tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Ylpeydellä tulen tuotteiden kanssa työskentelemään.

Kannattaa tutustua tuotteisiin ja vinkki vitosena Hulluilta päiviltä kannattaa poimia jo sisustuselementtinäkin toimivat tuotteet joulupukin kontiin.

Tästä alkaa freelancer-urani. Ainakin kokeilen, miten sitä ihminen voi ansaita elantonsa tekemällä erilaisia itseään kiinnostavia juttuja. Pelko persiissä, mutta hymy naamalla!


3 kommenttia:

 1. Moi Anni!
  Tsemppiä sulle elämän uudella lehdellä! Ihan innolla ootan nähdä tammikuussa. Viime talvena innostuin tosta Mia Höytön kosmetiikasta ja laitoin hälle viestiäkin, kun olisin halunnut ostaa kokeeksi, oonhan hirvittävän allerginen. Ja sain siis heti vastauksenkin, mistä niitä espanjassa löydän, mutta arvaapa vaan, kerkesinkö ikinä niin pitkälle, että oikeasti oisin ostanut?! :) Mutta nyt mulla varmaankin on tilaisuus ensi talvena?! Iloista syksyä!
  Ps...hukkasin sun puhnumeron, kun jotenkin toi espanjan puhelin on toiminut ihmeellisesti, mutta palataan asiaan, saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Saara! Juuri kyselenkin, oletko tulossa tänne talvella :-) Suomesta löytyy myös Mian tuotteita. Stockmann myy ja useampikin verkkokauppa. Myös omilta sivuilta voi niitä tilata:http://www.miahoyto.com/dealers.html Et välttämättä hukannut edes numeroa. Vaihdoin whatsupin espanjannumeroon eli ehkä se syynä. Laitan sulle viestiä, niin saat uuden numeron :-)

   Poista
  2. No hienoa, mutta kunpa vaan löytäisi sen ajan tämän härdellin keskellä mennä sinne Stockalle :D Ja muuten, ku laitata viestiä, laita mun suominroon... vai onkohan sulla sitä?? Nimittäin mulla taas espanjanpuhelimessa ei toimi täällä suomessa whatsapp :) mut joo, pian nähdään! Mä pääsin muuten itellekin ihanaksi yllätykseksi Malagan yliopistoon helmikuuksi opiskelee intensiiviesoanjaa.... Jeeeee! Pian nähään, eli tammikuun 9. pv tulen jälleen, viidettä kertaa ;)

   Poista