torstai 15. lokakuuta 2015

Muuttohommia

Hihiii, muuttopäivä uuteen kotiin alkaa olla lähellä. Eilen vahvistui, että muutto voi olla 25.10. eteenpäin. Muuttohan ei tule olemaan hankala, kun koti samassa rapussa kerrosta ylempänä.

HAH!

Siis onhan se haastava. Täällähän ei ole kuin muutama matkalaukullinen ja täältä ostetut tavarat muutettavana. Mutta se pirun Pelicans varasto Tikkurilassa. Se on nyt kulkeutumassa pian tänne.

Ja siitä se härdelli.

Ensimmäinen osa on, että muutama tavara on hoidossa ystävillä.
Muutaman tavaran taas muutama ystävä ostaa varastosta.
Eli ensin organisoidaan härdelli, että neljä ihmistä pystyy löytämään yhteisen ajan varastolle vielä niin, että yksi kuljetettava tavara on iso ja jonka mitat meni varastetun tietokoneen kanssa.

Osa kaksi on saada se varastollinen tavaraa siirtymään rekkaterminaaliin Vantaalle. No sitä sitten hoitaa yksi yritys. Pakkaa samalla muutaman irtotavaran.

Sitten on kuljetus Mijaksessa sijaitsemaan Terminaalin. Rekka kulkee reittiä viikon.

Sitten vielä täällä päässä järjestettävä kuljetus kotiin asti.

Helppoa kuin heinänteko. Nyt enää on lopulliset päivämäärät lyömättä lukkoon, mutta marraskuun puolessa välissä suurinpiirtein kuorma on täällä. Jipiiiiiii!

Sitten alkaakin sen tavaran myyminen. En ole vuoteen pahemmin niitä kaivanut. Toki muutamia juttuja, mutta ne kaikki 20 laatikkoa. Mitä niissä edes on? Matka kirpputorille siis!

Joku kuva tähän. Olisko se sitten sneak peak uudesta olkkarista täynnä ja sekaisin nykyisen omistajan tavaroita.

Mun olkkari, joka näyttää pienemmältä kuin onkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti