sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Lokakuu toi biitsikelit

Lokakuuta on jo odotettu. Silloin Mijasin rannat aukeavat taas koirille. Koko kesän huhtikuusta asti koirilta on pääsy rannoille. Ihan ymmärrettävää kyllä. Silloin pelkästään koirille merkityt rannat ovat sallittuja ja meidän lähellä niitä on vain Fuengirolassa.

Mutta nyt on lokakuu! Yritän tässä rakentaa perinteen, että menisimme joka sunnuntaiaamu rantakävelylle ja aamukahville. Tänään aikankin alku oli hyvin lupaava. Merikin on vielä sen verran lämmin, että karvakorvat siellä viihtyivät. Varsinkin Maissi-vesipeto rakastaa aalloissa hyppelyä. Vaikka päivä olikin pilvinen, lämpötila nousi edelleen +28 asteeseen ja aamullakin tarkeni ihan lyhyissa shortseissa. Kyllä meidän kelpaa.

Kuvat kertokoot loput aamustamme.

Rallatilaa rannalla! Maissin juoksunäyte.


Rajuja leikkejä aamutuimaan.


Pulikoijat.Kahvittelun ajaksi täytyi rauhoittua.


Hiekkanenä <33 kommenttia:

 1. Ei taida karvakorvia suolavesi haitata! Meidän apinat ei tykänneet niin paljon uimisesta Kanarialla meressä kuin nyt täällä Suomessa järvessä. Oliver tosin oli silloin ihan pentu ja pelkäsi aaltoja, mutta Vinskistäkin kuoriutui varsinainen vesipeto vasta täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilja pelkää hieman isoja aaltoja, mutta ei nyt mikään kova vesipeto ole koskaan ollutkaan. Rakastaa enemmän mutaojia :-/ Maissi rakastaa merta. Viimeksi sai ripulin, kun maistelee vettä. Toivottavast oppii pian tavoille. Nyt odotellen, tekeekö saman reaktion.

   Poista
 2. Yritä nyt pitää ne rantakelit siellä marraskuulle asti, että mekin ehdimme niistä nauttia. Selaamme juuri kuumeisesti Malgan majoitustarjontaa. Täytyy tutustua niihin Höydön tuotteisiin. Itsekin käytän usein luomukosmetiikkaa.
  Järvenpääterkuin Terttu

  VastaaPoista