perjantai 17. lokakuuta 2014

Koirapuistoreissu

No nyt parani vaihtamalla! Olen tiennyt koko ajan, että noin vartin kävelymatkan päässä on koirapuisto. Aurinkorannikon suurin. Jotenkin ei vaan innostanut lähteä sinne. Yksi vähän viileampi päivä. Siis collarihousut jalassa, päätin lähteä alkuiltakävelylle. Koirapuisto löytyy Los Pacosista ja reitti sinne oli ihananien isojen kaupunkivillojen läpi. Tai sellaisen reitin valitsin.

Koirapuiston nimi on Guau-Guau, joka vapaasti suomennettuna on Hau-Hau. Portista sisään "ilmalukon" kautta eli tuplaportin. Kukaan ei ainakaan karkaa helposti.

Portista sisään!Puisto on todella siisti, sen läpi kulkee sementtipolku. Nurmikot ovat hyvässä kunnossa ja niitä kastellaan, että pysyvät kuumassakin kunnossa. Kakat siivotaan hienosti. Roskiksia on monta. Puistonpenkkejä löytyy, jossa omistajien on kiva istuskella, kun koiruudet kirmaavat nurtsilla.

Vilja tekemässä tuttavuutta.
Koulutusalue rajattu ihan erikseen.
Onnellinen noutaja <3Ja koska ihmistenkin pitää viihtyä, löytyy puistosta myös kahvila. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Pieni valkoima myös löytyy koirille. Ja mikä hauskinta näin Suomen alkoholipolitiikkaa seuratessa, koirapuistossa voi ostaa ja nauttia lasillisen viiniä. Ja myös ihmisille löytyy vessat, jos hätä yllättää.

Kahvilarakennus
Viinipullot rivissä hyllyllä, siis myös varaa valita.Tietenkin myös koiraystävälle voi tulla jano, joten heillekin on puistossa juomatarjoilu.

Vilja näyttää, miten tästä juodaan.
Vilja näyttää myös, miten vilvoitellaan.


"Hih, mä nappasin näppäimistön itselleni. Toi meni hakemaan jääkaapista kokiksen. Musta oli tosi kivaa juosta koirapuistossa, mutta siinä tulee kuuma. Pääsin juomaan hienoimmasta vesikupista ikinä. Tarttin kyllä ihmisen käden avuksi, että se painoi nappia veden saamiseksi putkesta. Mutta ihanaa, sitä tuli paljon. Ja se ryöppysi maahan. Hih, mä päätin mennä siihen mahalleen. Kuulin kyllä jälkikäteen, että oli vähän hölmö homma, kun sen jälkeen kävin vähän mullassa. En kyllä tajua, mikä oli vikana. Oho, nyt se tuli takas. Meen leikkii nukkuvaa. Ai niin, mua sanotaan Viljaksi."

Yhdestä puiston nurkasta löytyy vielä muutama agilityeste. Seuraavan kerran täytyy ottaa pari namipalaa mukaan taskuun ja voidaan kokeilla temppuja.

"Mä olisin jo halunnut kokeilla. t. Vilja"Tosiaan vaihtamalla parani. Koirapuisto on todella hieno. Varmasti meidän kohde monena päivänä, kun ei oo liian hiki :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti