torstai 19. helmikuuta 2015

Espanjalaista ei kun aasialaista

Ruoanlaitto on siis iso juttu mulle. Siitähän löytyy myös toinen blogini. Kalaa ja äyriäisiä opeteltiin juuri tekemään, mutta kaikki wokkiruoat on ihania, kun saa vihannekset ja ravut niin helposti. Ja ne ovat niin hyviä. Aasialaista on vaan mahdotonta tehdä ilman tiettyjä raaka-aineita.

Suomessa on tottunut aika hyvälle, että oikeastaa joka kaupasta löytää ainakin perusaasialaiset. Isoimmista kaupoista jo erikoisuuksiakin. Juu, täällä ei. Isommasta hypermarketista saattaa löytää about peruskamat: kookosmaito, chilikastike, sushikamat. Mutta esim. kalakastike on jo aika mysteeri.

Onneksi törmäsin netissä aasialaiseen ruokakauppaan ja lähdin sen etsimään eräs päivä. Google Mapsista osoite ja menoksi Fugen keskustaan. Menin kartan mukaan, mutta tajusin sitten etsiessäni, että osoite oli kaupan takaovelle. Tavallaan ihan loogista, Espanjassa. Itse kauppa oli talon toisella puolella. Pääasia, että löytyi. Hyvä kauppa olikin ja sieltä löytyi kaikki tarvittava ja enemmänkin. Omistajana Intialaisia, joten intialaispainotteista ehkä. Mutta kaikki muukin löytyi. Hmmmm...pitäisivätköhän ne intialaisen kokkikurssin...

Paikka löytyy Fuengirolasta, Xanit lääkäriasemaa vastapäätä bussikadulla. Netistä löytyvä osoite on siis takaovelle :-D


Fafa foods

Tuoreita yrttejä olisi vielä saanut olla, lähellä onneksi kauppahalli.

Kaikki mahdolliset mausteet ja kastikkeet.

Ruusuvettäkin, sitä muistan, että johonkin ohjeeseen sitä tuli :-)


Aika lähellä sijaitsee kuulemma kiinalaisten pitämä ruokakauppa. Ehkäpä sinne myös seikkailulle. Jossain pikkukadulla bussiaseman lähellä. Ihan kelpo ohjeistus :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti