lauantai 15. marraskuuta 2014

Dieta astringente

Nyt tulee sairauspostaus. Sen verran ärsyttää näin lauantaina mennä tuolla dieta astringentellä, että pöh! Viikon olen tässä potenut vatsavaivoja, välillä isommin välillä pienemmin oirein. Pahin oli 38.5. kuume ja horkka peiton alla. Pienin taas se, että vatsa on sekaisin ja pysyy sekaisin. Suomessa olen terasvatsa enkä pode vatsatauteja. Ruokatorven krampit on eri asia. Mutta täällä nappasin ensimmäisen ja tajuan, mistä puhutaan kun sanotaan, että täällä niitä on ja täällä ne kestää. Epäilyksiä on, mistä tullut, mutta eipä voi varma olla.

DiettiherkkujaEnsimmäisen oireiden helpottamisen jälkeen siirryin liian nopeasti tavalliseen ruokaan. Johan maha suuttui todellakin uudelleen ja nosti tuon kuumeen. Liekö jotain muutakin ollut, mitää erikoista ei ruokailuun ole kuitenkaan kuulunut.

Täällä siis harastetaan Dieta astringenteä, mitä syödään sitten niin kauan kunnes oireet on pois ja pikku hiljaa aletaan lisäämään muuta. Dietin aikana ei syödä rasvaa, maitotuotteita (paitsi natural-jogurttia), viljoja, raakoja vihanneksi, sokeria eikä mitään paistettua. Tai kurkkua voi syödä (kai, kun se kuoritaan). Ja hedelmiä itse kuorittuna.

Helpompaa olisi, jos olisi uuni. Vielä en taivu siihen, että keittäisin broileria ja sen söisin, vielä ilman mausteita...yöh...

Sitä on sitten syöty valkoista riisiä tonnikalalla, banaania, jogurttia (ostin ensin vahingossa natural jogurtin enkä tajunnut, että niitäkin sokeroidaan täällä), kaurapuuroa (salaa, Elovena-pussipuuroa) sekä valmista hedelmäsosetta. Tulee muuten korvista. Banaaneja menee pari päivässä. Paljon vettä, mehua ja Aquariusta (joka on urheilujuoma, jota juodaan, kun on vaara nestehukasta esim. helle)

Kävin tänään shoppailukierroksen ja siellä paikassa oli McDonalds, Taco Bell ja Burger King rivissä. Näissä käyn ehkä kerran vuodessa, mutta tänään olisin voinyt syödä kaikissa peräkkäin ja hakea vielä jälkkärin jäätelöbaarista. Menin kotiin ja tein mikrossa riisi-tonnikalaherkkuni, johon lisäsin jopa vähän suolaa. Iltapalana meni äsken hedelmiä ja jogurttia. Ihan toimiva vaikka muuta vähän olisi lauantai-iltaan kaivananut.

Nyt on haettuna myös lisälääkitystä. Hankin ilmanpoistoa (yksi leipä eilen ja meinasin leijua kuun kanssa kilpaa = ei enää leipää) sekä tehokkaat maitohappobakteerit. Jotain tehokkaita kylmässä säilytettäviä, muttaman päivän säilyviä maitohapposotilaita. 120 000 000 pikkusotilasta / 20 g. Ne saavat nyt sotia ja hyvältä vaikuttaa ensimmäisen annostelun jälkeen. Kuulen muitakin ääniä kuin mahani murinan.

Siis olohan on muuten ihan terve. Minä kunnossa, vatsa ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti