perjantai 13. maaliskuuta 2015

50 shades of pink

Kevät tulee ja yritän saada asunnon vahvaa punaista siirtymään johonkin muualle. Punaiset sohvatyynyt ovat saaneet jo lähteä ja harmaata tuli tilalle. Mutta se on liian synkkää mulle. Täytyy saada väriä.

Tänään käväisin La Canadassa. Piru, vinkatkaa nyt joku, miten saan sen espanjalaisen n:n? Tuo on siis iso ostari, tosin siellä on vain pari sisustusliikettä. Ihana matto löytyi, joten punainen paksu matto päätyi rullalle vierashuoneen sängyn alle. Se löytyi Habitatista.

Linssilude paikalla, hyvin sopii sävyihin.

Ja yksi ihana tyyny, joka taas tosi kivasta liikkeestä, jossa olen käynyt ennen Miramarissa. Se liike on portugalilainen A Loja do Gato Preto.


Hieman väriä harmaan keskelle.

Hieman on kyllä feng suit sekaisin, kun näitä värejä pikku hiljaa lisäilee ja muuttelee valmiiksi sisustettuun asuntoon. Nuo espanjalaishenkiset hyvin tummanpuhuvat punaiset taulut on kyllä murheengryyni. Mihinköhän ne piilottaisi? Tai onkohan niiden taustaseinä ihan eri värinen kuin muualta. Kääks. Ehkäpä vaan eletään feng suit sekaisin.

2 kommenttia:

 1. Ihana Anni!
  Kiitos lämpimästä Españan tuulahduksista tänne harmaan keväiseen Pohjolaan. Josko iPadilla kirjoittelet, toi ñ aktivoituu näppäimistä pitempään n:ää painamalla. Toimii muidenkin erkoiskirjaimien kanssa...
  Parhain terkuin,
  Ulla ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kirjoitan Mac Bookilla, ohjeetkin googlannut muttei toimi tällä. Yosemite tökkii ja löysinkin arvosteluja, että erikoismerkit hävinneet. Mutta varmanasti ne jossan piilottelee :-)

   Poista