maanantai 23. maaliskuuta 2015

Suomen kesä

Todellakin, meillä on täällä Suomen kesä. Tai siis oikeastaan tarkemmin kesäkuu, jopa juhannus. Eli olemme hieman edellä aikataulua.


Makkarin ikkunasta näkymä merelle, josta harmaat pilvet lähestyy.


























Viikon on kohta satanut. Luonnolle erinomaista, ihmiset kitisee. Sisällä taas koleaa ja joka oja on täynnä noutajalle mieluisaa kylpyvettä.

Harmaata riittää ja lämpöä +14 astetta. Huurrrr...kivinen talo näyttää taas parhaat puolensa.

Tiet ovat liukkaita, koska ne on tehty kestämään aurinkoa, ei vettä. Talon kaakeliportaat niin liukkaat, että noutaja laski ne pyllyllään alas ja minä perässä kaiteessa roikkuen. Ystäväni oli kaatunut huoltoaseman pihassa, kun tiedettävästi bensa, öljy ja vesi toimivat hyvin yhteen. Not.

Onneksi viikon lopulla lämpötilat taas muuttuvat ja päätään kohti +20 astetta. Sitä on kaivattukin! Niin odotan, että vihdoin pääsisi aamiaiset nauttimaan ulkona. Ja ehkäpä vilauttamaan sääriä auringolle. Pian se on täällä, pian!

Uhkaavasti lähetyvä sadepilvi, joka lopulta päätti kiertää meidät
tallilla olijat.

2 kommenttia:

  1. Vai on siellä juhannus :D No mutta kohtahan on sitten tosiaan jo heinäkuu ja sääret alkaa ruskettua. Kelpaisi! Nimimerkillä huomenna Lappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuli ikävä Haglöfsin vedenpitäviä housuja :-D Suomen kesä tosiaan. Ensi viikolla tulee jo vähän lämpimämpi, Suomen heinäkuu!

      Poista